Duurzaam Kerstpakket ‘Winter Breakfast’ – Een bewuste keuze voor uw team

vanaf € 50,00 zonder opdruk
Duurzaam Kerstpakket ‘Winter Breakfast’ – Een bewuste keuze voor uw team
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 25 € 50,00
Volgende
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • SW11018
Het ‘Winter Breakfast’ kerstpakket is een attent en duurzaam geschenk dat uw inzet voor het...meer

Het ‘Winter Breakfast’ kerstpakket is een attent en duurzaam geschenk dat uw inzet voor het milieu toont en uw werknemers inspireert om bewuste keuzes te maken. Geef uw team deze feestdagen een geschenk dat niet alleen hun harten verwarmt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Bestel nu en laat uw waardering en uw toewijding aan duurzaamheid zien met dit bijzondere kerstpakket.

Zorg voor een glimlach bij jouw medewerkers!

  • Vrolijk ingepakt bij onze sociale partners
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Aandacht voor maatwerk

·        Voor ondernemers die niet alleen hun werknemers maar ook de planeet willen koesteren, introduceert ‘Winter Breakfast’ een duurzaam kerstpakket. Dit zorgvuldig samengestelde pakket combineert ecologisch bewustzijn met culinaire verwennerij, ideaal voor bedrijfseigenaren die een uniek en milieubewust geschenk zoeken voor hun team.

·        Het ‘Winter Breakfast’ kerstpakket is een uitdrukking van zorg – zowel voor uw medewerkers als voor het milieu. Elk product in dit pakket is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit, wat zorgt voor een verantwoord en hartverwarmend geschenk. Laat dit kerstpakket een blijk van waardering zijn voor uw team, en een stap in de richting van een groenere toekomst. Bestel nu en start de feestdagen op een bewuste en vreugdevolle wijze met ‘Winter Breakfast’.

Eigenschappen

Laatst bekeken