Duurzaam Kerstpakket – Mepal office

vanaf € 38,50 zonder opdruk
Duurzaam Kerstpakket – Mepal office
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 25 € 38,50
Volgende
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • SW11004
  Ontdek onze rolltop rugzak, een perfecte mix van modern design en functionaliteit....meer

 

Ontdek onze rolltop rugzak, een perfecte mix van modern design en functionaliteit. Deze rugzak, vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen, benadrukt duurzaamheid door plastic hergebruik te stimuleren en onze planeet te ondersteunen. Met een handig ritsvak aan de voorzijde en twee zijvakken voor uw drinkflessen, is deze tas ideaal voor dagelijks gebruik of een dagje uit. Bovendien biedt het een budgetvriendelijke optie die naadloos kan worden gepersonaliseerd met uw logo. Kies voor een rugzak die niet alleen stijlvol en praktisch is, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Voor onderweg hebben we ook 2 onovertroffen Mepal producten erbij gedaan. De nieuwe waterfles Vita en de oerdegelijke lunchbox large. Deze Mepal producten zijn natuurlijk duurzaam geproduceerd.

Voor de lekkere trek hebben we Hands Off Chocolade.Het verhaal hier achter:

Ongeveer een kwart van de totale broeikasgasemissies wereldwijd komt van de voedingsindustrie. Chocolade heeft hier een grotere rol in dan veel mensen weten. Wist je bijvoorbeeld dat melkchocolade net zo’n hoge climate footprint heeft als varkensvlees?

Dat vinden wij echt CHOC-ing! Wij geloven dat chocolade pas ECHT lekker is als je weet dat jouw choco cravings minder bijdragen aan de opwarming van de aarde. Daarom maken wij de allerlekkerste plantaardige chocolade. Hiermee kunnen we onze footprint flink omlaag brengen. Ook gaan we samen met cacaoboeren ontbossing tegen. Zo strijden we voor chocolade waar de aarde niet van smelt.

Hands Off My Chocolate, Hands Off Our Planet.

De ontbijtkoek is van Pure Collection en de sap is van Schulp en natuurlijk biologisch.

Zorg voor een glimlach bij jouw medewerkers!

  • Vrolijk ingepakt bij onze sociale partners
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Aandacht voor maatwerk

Inhoud pakket:

·        Bio appelsap

·        Lunchbox take a break large – nordic black

·        Waterfles vita – nordic black

·        Pure collection ontbijtkoek BIO

Eigenschappen

Laatst bekeken